Weet met wie u zaken doet!?

Posted by on aug 30, 2016 in Blog |

Naar aanleiding van de TV uitzending van het programma NPO Opgelicht(http://www.npo.nl/opgelicht/30-08-2016/AT_2059047), waarin meerdere mensen de dupe zijn van een concullega limousine verhuur bedrijf die gemaakte afspraken niet nakwam en borg niet retour storten ontvingen wij enkele vragen.

Omdat wij graag naar u als gast open en eerlijk willen zijn beantwoorden we deze vragen graag voor iedereen openbaar.

 1. Dienen wij bij uw bedrijf ook een borg te betalen?
  1. Nee! U hoeft bij ons geen borg te betalen.  Mocht een rit onverwacht uitlopen of mochten er andere bijkomende kosten zijn kunt u deze direct aan de chauffeur voldoen of ontvangt u van ons een factuur.
 2. Op uw site zie ik ook limousines met gele kenteken platen staan, Dit mag toch niet?
  1. Dat klopt. Limousines vallen officieel onder de wet personenvervoer en zijn dus uitgerust met taxi kenteken platen. Al onze limousine tot een maximum van 8 passagiers zijn dan ook voorzien van z.g.n. blauwe platen. Dit betekend dat de auto aan de taxi eisen voldoet en dat de chauffeur ook over de benodigde taxi certificaten dient te beschikken. Onze grotere limousines voor maximaal 16 personen vallen onder de Bus/Touringcar regelgeving en voldoen daarom aan alle aan de Bus/Touringcar gestelde eisen. Deze limousine rijden daarom ook op gele kenteken platen.
 3. Allemaal leuk wat u verteld maar zijn er ook ergens recensies van uw bedrijf te vinden?
  1. Jazeker! op de onafhankelijke website van de Feedback company vindt u reviews welke door onze gasten zijn geplaatst.  Op deze externe site hebben wij geen bevoegdheden om eventuele slechte recensies te verwijderen. Wij kunnen hierop alleen onze reactie geven. Gelukkig krijgen wij zeer zelden en waarderen onze gasten ons met een gemiddeld cijfer van 9.2!
 4. Bestaat er de mogelijkheid om bij een van uw vestigingen de limousine te komen bekijken.
  1. Uiteraard! Zoals u ook in onze offertes terug kunt lezen bieden wij altijd de mogelijkheid om de geoffreerde limousine(s) te komen bezichtigen. Wij verzoeken u hiervoor wel vooraf per e-mail of telefonisch contact op te nemen. Op die manier kunnen wij er zeker van zijn dat er iemand voor u aanwezig is en kunnen wij alle tijd nemen om u de limousin(s) te laten zien.
 5. Jullie chauffeurs, zijn die speciaal opgeleid?
  1. Onze chauffeurs zijn allemaal ervaren op het gebied van personenvervoer en het rijden met lange voertuigen. Daarnaast beschikken al onze chauffeurs over de vereiste taxipas of bus rijbewijs en code 95. Daarnaast nemen de chauffeurs ook regelmatig deel aan speciale rijtrainingen.
 6. Hoe zijn jullie in geval van nood bereikbaar?
  1. Ons telefoon nummer 072-5117777 is 24/7 bereikbaar! Hierdoor heeft u altijd iemand aan de telefoon welke eventueel direct voor u actie kan ondernemen. Per e-mail streven wij er naar om binnen 12 uur uw bericht te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook met ons in contact komen via Facebook of Twitter

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of via ons contact formulier.

Overige info kunt u ook nog vinden op onze meest gestelde vragen pagina.

Comments

Reacties