Organiseer een onvergetelijke familiedag!

Posted by on aug 14, 2012 in Blog | 0 comments

Heb jij wel eens een familiedag of een uitje met collega’s georganiseerd? Dan weet je vast hoe leuk dit is maar ook dat er een hoop geregel bij komt kijken. Het vinden van een datum waarop iedereen kan, vervoer, activiteiten zoeken die leuk zijn, een budget samenstellen om nog maar niet te spreken over het geregel op de dag van de activiteit.

Budget vaststellen
Voordat je een leuke dag kan organiseren is het verstandig om een budget vast te stellen. Zorg ervoor dat de kosten eerlijk verdeeld worden en dat hier goed overleg over plaatsvindt. Zorg wel dat je dit op tijd met elkaar bespreekt zodat iedereen het geld apart kan houden voor deze activiteit.

Planning
Zo gauw het budget is vastgesteld kan je met elkaar om de tafel gaan om te bespreken wat je gaat doen. Maak je er een ‘survival-dag’van met aansluitend een lekker hapje eten en een leuke stapavond of ga je voor iets ontspannends? Er zijn vele opties natuurlijk. Vaak is een  datum kiezen vaak nog het moeilijkste met meerdere mensen. Datumprikker.nl is hiervoor echt een aanrader.

Het vervoer
Afhankelijk van wat je met elkaar gaat doen is vervoer vaak nog zo’n puntje waar bij veel mensen discussie over ontstaat. Vaak is het zo dat de meesten wel een klein drankje doen en zelf rijden daarom geen optie meer is. Openbaar vervoer komt niet overal altijd even snel en niet tot de late uurtjes. Een leuke tip kan ook zijn om een limousine te huren voor een onvergetelijke ervaring.

Comments

Reacties