Veelgestelde vragen

Zodra u een (betere) offerte ontvangt van een andere aanbieder, is deze vergelijkbaar is m.b.t. service, extra’s, kwaliteit, type en bouwjaar van de limousine?

Kan het bedrijf u bij defect/schade vervangend vergelijkbaar vervoer aanbieden?

Is het bedrijf altijd bereikbaar?
U mag deze offerte altijd even aan ons voorleggen.
Niet onbelangrijk: Kiest u een bedrijf waar U een goed gevoel bij heeft en mocht dat niet Big Limo Limousines zijn, dan wensen wij u in ieder geval een fijne rit toe!

Bij Big Limo is de minimale huurtijd één uur.

U krijgt altijd binnen 24 uur antwoord op uw reserveringsaanvraag, wij sturen dan een bevestiging per mail, telefoon of fax. Zodra wij van u het reserveringscontract getekend terug ontvangen en de aanbetaling binnen is, is uw limousine voor u gereserveerd.

Wij zullen er dan alles aan doen om uw opdracht correct uit te voeren.

Onze limousines worden op maandelijkse basis en kilometerstand gecontroleerd door onze monteurs op meer dan 160 veiligheids en functionele punten getest, zodat deze altijd in “top-conditie” zijn.

Onze chauffeurs zorgen er voor dat op dagelijkse controle-basis in- en exterieur in “showroom” conditie wordt gehouden.

Big Limo zorgt ervoor dat iedere chauffeur voldoende is getraind via in- en externe cursussen, waarbij een intensieve op-de-weg training behoord.

Daarnaast zijn al onze chauffeurs gescreend op gedrag en kwalificaties. Een on-going training zorgt ervoor dat onze chauffeurs gemotiveerd blijven om de best mogelijke service te geven, zodat u 100 % tevreden zult zijn. Wij hebben ons zelf verplicht om u de beste chauffeurs uit onze branche te leveren.

Zodra wij uw aanvraag binnen krijgen, sturen wij u een bevestigings-contract. U dient deze te ondertekenen en retour te sturen. Wij zullen dan bij ontvangst 50 % van het te verwachte eindbedrag op uw credit-card belasten. Indien gewenst mag u het ook contant of per bank betalen. Bij ontvangst van uw aanbetaling is de limousine definitief voor u gereserveerd. Het restant dient u voor opdracht betaald te hebben via cash, creditcard of per bank.

Wij kunnen u verschillende auto´s voor uw vervoer aanbieden, wij hebben diverse arrangementen, en wij werken met diverse toeleveranciers samen om het u volledig naar wens te maken.
De volgende lijst geeft aan wat Big Limo voor u kan betekenen, maar dat houdt niet in dat het hierbij stopt.

Hier volgt de lijst:

  • Airport Service – Halen en brengen van uw gasten
  • Point-to-point Service – Het vervoeren van uw gasten van locatie A naar locatie B
  • Diner Extravanganza – Diner arrangementen voor “to impress” die speciale persoon in uw leven.
  • Rondritten – Bezoek de historische en mooie plekjes van Holland
  • Bruiloft – Wij kunnen u naast de limousine en eventuele volgauto´s ook van dienst zijn met een feestlocatie, bloemen, artiesten, beveiliging etc.
  • Touringcar vervoer – Indien uw gezelschap te groot is voor onze limousines kunt u natuurlijk ook een VIP touringcar bij ons huren
  • Professionele bodyguard Service – Beschikbaar als uw speciale gast extra beveiliging nodig heeft
  • Video en/of foto Service – Laat uw bruiloft, verjaardag, jubileum of andere gebeurtenis voor eeuwig vast leggen!
  • Kijk op onze arrangementen pagina voor nog meer mogelijkheden!

Uiteraard zijn wij u graag behulpzaam om andere speciale wensen in een op maat gegoten arrangement voor u samen te stellen.

NEE! Om onze limousines altijd fris te laten ruiken, zodat niemand last zal hebben van een rookgeur is het strikt verboden om in onze limousines te roken. Indien tijdens een rit een klant wil roken, kan onze chauffeur op verzoek naar een veilige plaats rijden waar de klant buiten de limousine kan roken.

In tegenstelling tot in de USA, waar met 10 personen in de limousine mag worden plaats genomen, geeft de Nederlandse wet toestemming voor het maximale toelaatbare aantal van 8 personen. Tevens beschikt Big-Limo Limousines over een 16 persoons Hummer H2 limousine.

Indien de limousine niet opeenvolgend is verhuurd, kunt u in overleg met de chauffeur het arrangement verlengen. Extra uren worden u per half uur in rekening gebracht.

JA, in de meeste arrangementen zit een standaard drankenpakket van één fles champagne of cider, en diverse frisdranken. Indien u andere sterke dranken en/of meer champagne wilt, kunt u dit tegen meer-prijs bestellen. Uw chauffeur heeft altijd extra champagne in zijn gekoelde kofferbak.