Limousine huren

U wilt een limousine huren voor een bijzondere gelegenheid? Big Limo Limousines is dé limousinespecialist van Nederland. Een Chrysler limousine huren om in stijl naar een feest of diner te gaan of om een zakenrelatie te imponeren? Of droomt u van een limousine als trouwauto? Wij bieden u voor elke gelegenheid (bijvoorbeeld een avondje stappen, gala, diner of concert) vervoer in stijl tegen zeer scherpe prijzen.

Limo huren voor grote gezelschappen

Bij Big Limo Limousines kunt u ook limousines huren voor grote gezelschappen. Hiervoor kunnen wij meerdere limousines inzetten of u kunt gebruikmaken van één van onze limousine bussen. Deze zeer imposante bussen zijn uitgerust met luxe fauteuils en voorzien van alle denkbare en vele ondenkbare opties. U kunt een limousine bus huren voor 28, 40 of 50 personen.

Huur een limousine met laagste prijs garantie

Big Limo maakt voornamelijk gebruik van de laatste modellen Stretch Limousines. Wij streven altijd naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten. De Hummer limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!

Wij hebben de volgende merken limousines:

 Klik hier om onze Chrysler-limousines te bekijken
Chrysler limousines
Klik hier om onze Hummer-limousines te bekijken
Hummer limousines
Klik hier om onze VIP-Coaches te bekijken
VIP Coach