Schoolfeest / gala auto huren

Diploma gehaald? Feestje vieren? Eindexamengala?School gala9
Een Big Limo feest om niet te vergeten!

Het eindexamengala / schoolfeest: het is misschien wel de laatste keer samen met je klasgenoten een feest viert. Dan haal je toch alles uit de kast? Je zorgt natuurlijk niet alleen voor een mooie jurk of een strak pak, maar ook voor de bijbehorende accessoires. Alles om die laatste keer te stralen. En als je het echt een leuke happening wilt maken voor jou en je vriend(inn)en, dan kies je ook voor een gala auto huren. Wat is er nu beter dan op je eindexamen gala  of schoolfeest aankomen in een prachtige lange of Hummer limousine? Bekijk hier ons wagenpark.

Gala vervoer

In de Verenigde Staten is gala vervoer al jaren een hot item: daar draait het niet alleen om de kleding die je draagt, maar ook om hoe je aankomt. Ook in Nederland wordt een gala auto huren steeds normaler. Dat is ook wel logisch, want juist op zo’n mooi feest als je eindexamen gala, is het leuk om eens extra uit de band te springen. En als je een limousine huurt met een aantal vrienden, dan hoeft dat ook niet veel te kosten. Je kunt de kosten immers verdelen over een groep mensen.

 

Laat je met je vrienden en/of vriendinnen (max. 8 personen per limousine) in stijl naar je schoolfeest / eindexamengala brengen. Imponeer je klasgenoten met je arrivé in een nieuwe Chrysler 300c limousine, dit is al mogelijk vanaf € 35,00 p.p.! (Op basis van 8 passagiers)

Of verras uw dochter of zoon bij het behalen van zijn diploma met een “vertrek” in stijl, wij staan na afloop van de diploma uitreiking klaar met onze Rode Loper Service en een champagne toast voor de gediplomeerde…

Een dag om nooit te vergeten…

 

Een gala auto huren is mogelijk in de volgende provincies:

Drenthe (Bijv. Hoogeveen of Assen)
Flevoland (Bijv. Lelystad of Almere)
Friesland (Bijv. Heerenveen of Sneek)
Gelderland (Bijv. Arnhem of Apeldoorn)
Groningen (Bijv. Veendam of Groningen)
Utrecht (Bijv. Maarssen of Amersfoort)
Limburg (Bijv. Maastricht of Roermond)
Noord-Brabant (Bijv. Tilburg of Breda)
Noord-Holland (Bijv. Amsterdam of Haarlem)
Overijssel (Bijv. Deventer of Almelo)
Zeeland (Bijv. Middelburg of Vlissingen)
Zuid-Holland (Bijv. Rotterdam of Den-Haag)