Partnership veelgestelde vragen

Hieronder geven wij antwoord op enkele vragen welke omtrent het PartnershiP

A: Een geautomatiseerd systeem berekend op basis van de totale rit kilometers de dicht bij zijnde vestiging welke op de rit datum beschikbaar is.

A: Ja, er zijn 2 mogelijkheden om de ritten te verwerken. Of Big-Limo Limousines verzorgt het gehele traject van boeking tot factuur, of u plaatst zelf u rit in de agenda.

A: Big-Limo Limousines zal op voorhand met de klant de rit doornemen.  Mocht de rit toch uitlopen dienen de extra uren met u afgerekend te worden. Big-Limo Limousines zl hiervoor geen extra factuur aan de klant zenden.

A: Al hoewel wij het aantal annuleringen tot een minimum proberen te beperken d.m.v. ondertekende overeenkomsten en aanbetalingen vanuit de klant kan het altijd voorkomen dat een rit geannuleerd word. Uiteraard zitten hier voor u als partner geen kosten aan.

A: Indien de klant een rit boekt bij Big-Limo Limousines dient hij een ondertekende huurovereenkomst retour te zenden en zorg te dragen voor de aanbetaling van 50% van de rit prijs. Van deze 50% houden wij het commissie bedrag in. Het resterende bedrag  keren wij wekelijks aan u uit.

A: De tarieven worden opgedeeld in diverse categorieën, Big Limo Limousines stelt per categorie een uurtarief vast. De categorieën zijn bijvoorbeeld verdeeld in: Lincoln, Chrysler of Hummer limousines. Daarnaast wordt ook gekeken naar de staat van de limousine en het aantal toegestane passagiers.

Q: Alles is mij duidelijk, hoe kan ik mij aanmelden?