Een kerstgala om nooit te vergeten!

Posted by on aug 14, 2012 in Blog | 0 comments

Het is al weer bijna zover: kerst! En daarmee breekt ook weer de tijd van de kerstgala’s aan. Misschien ben je nog druk op zoek naar een geschikte gala outfit of ben je de laatste hand aan je gedicht of het kerstmenu aan het leggen, omdat je voor een bijzondere avond wilt zorgen. Wil je je familie of vrienden nog meer verrassen? Doe dan mee aan de leuke winactie van Big-Limo!

Wat kun je winnen?
Je maakt kans om, samen met zeven anderen, in stijl te worden vervoerd naar je kerstgala in een Chrysler Limousine! En dat is niet zomaar een limousine!

De luxe Stretched Chrysler Limousine 300c is een echte blikvanger. De lederen bekleding en chromen onderdelen zorgen ervoor dat je je niet alleen de koning te rijk voelt maar ook nog eens de show steelt wanneer je arriveert in deze big limo! Bovendien geniet je onderweg niet alleen van het uitzicht maar ook van de luxe champagnebar, twee LCD TV’s, radio/CD/DVD-speler, romantische verlichting en een gekleurde sterrenhemel.

Hoe kun je dit winnen?
Meedoen met onze winactie is heel eenvoudig! Het enige dat je hoeft te doen, is naar http://www.facebook.com/biglimoholland gaan. ‘Like’ Big-Limo en check op 22 december of je de gelukkige bent!

Heb je helaas niet gewonnen? Ook dan kun je deze luxe zelf ervaren. Al vanaf € 35 p.p. kun je zelf een limousine huren, bijvoorbeeld onze roze limousine voor een ladies night of een stoere Hummer voor een avondje uit met de mannen. Genoeg keuze dus voor iedere bijzondere gelegenheid!

Comments

Reacties