Bijzonder trouwvervoer vind je hier

Posted by on feb 14, 2013 in Blog | 0 comments

In de voorbereiding op één van de mooiste dagen van je leven is een trouwauto huren een belangrijk punt. Of je nu met een super moderne auto, een koets of een fiets gaat alles is tegenwoordig mogelijk. De oldtimer als trouwauto neemt in populariteit af, daarentegen gaat men steeds meer op zoek naar bijzonder trouwvervoer variërend van helikopter tot kameel en van segway tot tank.

Welk soort trouwvervoer je kiest hangt natuurlijk helemaal af van de verschillende factoren. Heb je een grote groep gasten welke ook met jou meegaan, kan je natuurlijk kiezen voor een originele Londense dubbeldekker of een grote Hummer limousine. Is de afstand niet te groot en zijn jullie helemaal gek op originele dingen zou je dit zelfs met optocht golfkarretjes of segways kunnen doen.

Heb je een prachtige trouwlocatie uitgekozen en beschikt deze over genoeg ruimte dan zou je natuurlijk ook een helicopter voor jou en je aanstaande kunnen huren. Je weet zeker, dat zal niet iemand je snel nadoen. Als jullie locatie aan het water is zou je natuurlijk ook met een mooie sloep aan kunnen komen.

Waar aan te denken

Zoals je ziet zijn er genoeg originele dingen te verzinnen. Belangrijk bij welke vorm van trouwvervoer dan ook is dat je dit altijd regelt bij een gerenommeerd bedrijf. Neem eens een kijkje van bijvoorbeeld de verhuurder van de trouwauto. Vraag of er alternatieven geboden kunnen worden in het geval dat jouw gewenste trouwauto niet morgelijk is om te huren. En neem altijd samen met de verhuurder de algemene voorwaarden door. Op die manier kom je nooit onverwachts voor problemen te staan.

Check ook een paar dagen voor de grote dag nog even met de verhuurder of alles in orde is en de details bekend bij hun zijn. Dit zodat je zeker weet dat je op je grote dag niet voor verrassingen komt te staan.

speciaaltrouwvervoer

Comments

Reacties