Limousine huren in Noord-Holland

Wilt u een limousine huren in de provincie Noord-Holland? Big Limo Nederland streeft naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten en met een vestiging in Alkmaar realiseren wij dit ook. Wij vervoeren u en uw gasten in stijl met luxe stretched limousines van en naar iedere gelegenheid in Noord-Holland en de rest van Nederland.

In een limousine in Noord-Holland naar..

Ga met vriendinnen geheel in stijl in een limousine naar het Hotel de L’Europe voor een high-tea of neem een Hummer limo naar een uitgaansgelegenheid in Amsterdam. Ook wanneer u een limousine als trouwauto zoekt, kunt u uiteraard bij ons terecht. Of wat dacht u van een kusttour met een zakenpartner in een van onze prachtige limousines? Bij Big Limo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Arrangementen en op maat gesneden oplossingen

Big Limo biedt u vele mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen en met een uitgebreide service. Naast onze limo arrangementen leveren wij ook op maat gesneden oplossingen voor het huren van een limousine in Noord-Holland. Wilt u weten wat er mogelijk is, aarzel dan niet om informatie te vragen.

Van Purmerend naar Amsterdam of van Hoorn naar Haarlem, met één van de limousines van Big-Limo voor een geslaagde rit!

In deze provincie zijn de volgende arrrangementen mogelijk: