Limousine huren in Limburg

Wilt u een limousine huren in de provincie Limburg? Big Limo Nederland streeft naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten. Vanuit onze vestiging in Maastricht, vervoeren wij u en uw gasten in stijl met luxe stretched limousines van en naar iedere gelegenheid in Limburg en de rest van Nederland.

In een limousine in Limburg naar..

Een VIP entree maken bij uw favoriete restaurant in Maastricht. Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren met limo vervoer. Trouwen in Limburg in de prachtige nieuwe Chrysler 300c Limo? Of wat dacht u van een shopping tour met vriendinnen terwijl u in stijl met een limousine vervoerd wordt? Bij Big Limo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Arrangementen en op maat gesneden oplossingen

Big Limo biedt u vele mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen en met een uitgebreide service. Naast onze limo arrangementen leveren wij ook op maat gesneden oplossingen voor het huren van een limousine in Limburg. Wilt u weten wat er mogelijk is, aarzel dan niet om informatie te vragen.

Een stedentrip Maastricht, Roermond, Venray, of in stijl vanuit Heerlen naar een diner in Venlo. Uw avond uit begint bij het instappen in één van de limousines van Big-Limo.

In deze provincie zijn de volgende arrrangementen mogelijk: