Limousine huren in Friesland

Wilt u een limousine huren in de provincie Friesland? Big Limo Nederland streeft naar een zo gunstig mogelijke prijs voor onze klanten. Wij vervoeren u en uw gasten in stijl met luxe stretched limousines van en naar iedere gelegenheid in Friesland en de rest van Nederland.

In een limousine in Friesland naar..

Een vrijgezellenfeest in Friesland? Maak er een onvergetelijke avond van en huur een VIP limousine. Ga geheel in stijl naar een feest of diner in een mooie limo. Geef iemand een rondrit door Friesland in een limo cadeau of huur een van onze limousines als trouwauto. Bij Big Limo zijn de mogelijkheden eindeloos.

Arrangementen en op maat gesneden oplossingen

Big Limo biedt u vele mogelijkheden tegen zeer scherpe prijzen en met een uitgebreide service. Naast onze limo arrangementen leveren wij ook op maat gesneden oplossingen voor het huren van een limousine in Friesland. Wilt u weten wat er mogelijk is, aarzel dan niet om informatie te vragen.

Een rit van Leeuwarden via Joure naar Heerenveen, of vanuit Sneek naar Drachten, met een limousine van Big-Limo gebeurt het altijd in stijl.

In deze provincie zijn de volgende arrrangementen mogelijk: